AKGÜN`DEN BÜYÜKÇEKMECELİ SANATÇIYA ÖZEL ÖDÜL

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Anahaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Nebiha Bacıoğlu`nun, Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası Kültür ve Sanat Festival kapsamında yapılan Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda yaklaşık 10 bin fotoğrafın

KÜLTÜR-SANAT 28.07.2016 21:15:35
AKGÜN`DEN BÜYÜKÇEKMECELİ SANATÇIYA ÖZEL ÖDÜL

Akgün, "Belediyemizin bu yıl düzenlediği 7.Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda fotoğraf sanatçımız ve gazetecimiz Nebiha Bacıoğlu önemli bir başarıya imza atmıştır. Biz de kendisini bu başarıdan dolayı taltif etme kararı aldık ve Bacıoğlu’na Büyükçekmece Belediyesi adına özel bir ödül vermeyi uygun bulduk" dedi.

Akgün, Bacıoğlu’na festival kapsamındaki 7.Uluslararası Fotoğraf Yarışması Ödül programında Belediye ve şahsı adına özel bir ödül verileceği belirtti.

Sanata ve sanatçıya özel bir değer veren Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini ileten sanatçı Bacıoğlu, verilecek özel ödülün çok anlamlı ve gurur verici olduğunu ifade etti. Bacıoğlu, bölgede gazetecilik kimliğinin yanı sıra, fotoğrafa gönül vermişliği ve başarılarıyla da tanınıyor.

Festival kapsamında her yıl uluslararası arenada yapılan uluslararası fotoğraf yarışmasına dünyadan ve Türkiye’den çok sayıda seçkin fotoğrafçılar katılıyor.